AUTOGORDIJN

 

home voorwaarden verzendkosten bestellen partners/links contact
 
 
 

                                      

Details budget elektrische gordijnrail

 


Eenvoudig af te koppelen motorunit met instelbare (1 t/m 8) kanalen voor IR ontvangst. Afmetingen hoogte x breedte x dikte is 15 x 8 x 4,5 centimeter.Oogjes aan het begin van de rail waaraan u uw 1e gordijnhaakje aan bevestigd zodat de motor unit geheel uit het zicht kan verdwijnen 

U klikt de motorunit los en weer aan de rail door een klik mechanisme. De rail heeft totaal 46 (4,14 m. rail) of 65 (6,14 m. rail) gordijnoogjes waarvan 2 vaste gordijnoogjes bij de motor unit en 1 bij het andere uiteinde. De overige gordijnoogjes bewegen mee met het openen en sluiten van het gordijn

 Flexibele IR ontvangstmodule zodat u de motor unit eventueel volledig achter het gordijn kunt laten verdwijnen en toch een goede IR ontvangst heeft.Naast de aansluiting voor de controle module is er een extra aansluiting mogelijk op de motor unit voor bijvoorbeeld andere domotica besturingssystemen.

Metalen aandrijfspindel voor een lange levensduur. 

 Compacte infrarood afstandsbediening met de mogelijkheid tot het bedienen van 8 gordijnen afzonderlijk.

Afkoppelbare controle module indien u bijvoorbeeld alleen gebruik wilt maken van de afstandbediening.

 Doordat u het eindstuk plaatst op het einde van de rail ziet u bij het (eventueel) inkorten van de laatste rail geen zaagsnede.

Met clips bevestigt u de rail aan het plafond. Voor  als u de rail aan het kozijn wilt bevestigen zijn er ook wandsteunen bijgesloten in het pakket.