Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en verpakkingskosten.
De verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang/gewicht van de bestelling. De verzendkosten worden meegenomen in het totaalbedrag en worden vooraf getoond voordat u de bestelling definitief plaatst. Hoe de verzendkosten worden bepaald kunt u hier lezen. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden:

  • Ideal (alleen voor Nederland niet mogelijk voor België).
  • Bancontact (alleen voor België niet mogelijk voor Nederland).
  • Credit card.
  • Vooruitbetaling via bankoverschrijving.

Garantie op de door AUTOGORDIJN geleverde luxe rail op maat gemaakt bedraagt 3 jaar voor alle overige artikelen is de garantieperiode 2 jaar.

De afnemer heeft het recht de door AUTOGORDIJN geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren in originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur en vermelding van de reden van retourzending.

Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet AUTOGORDIJN de betaalde prijs, met uitzondering van de verzendkosten van de zending, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retour ontvangst van de artikelen.

Artikelen zoals timers, buisassen,lagers, RF ontvangers bedoeld als accessoires bij hoofdartikel 1 t/m 4 kunnen niet los worden besteld en uitgeleverd indien het hoofdartikel niet bij AUTOGORDIJN wordt besteld of is besteld geweest.

Wanneer de door AUTOGORDIJN afgeleverde artikelen niet binnen de “zichttermijn” van 14 dagen zijn terug gezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Privacy beleid. Klik op deze link om het privacy beleid van AUTOGORDIJN te kunnen lezen.